Ik en pakjes

Is er een hogere macht die er plezier in schept om mijn verlangen naar pakjes te frustreren?
Na wat minder goede ervaringen met het laten verzenden van via Internet aangeschafte artikelen, besloot ik het deze keer anders aan te pakken. Ik wilde graag Icarus GO e-reader hebben en omdat ik nog wilde profiteren van de ‘geld terug’ actie (dus de reader moest snel binnen zijn), heb ik als afleveradres de postbus van mijn werkgever aangegeven. Iedere dag post, er is altijd iemand binnen. Wat kon er mis gaan?

Toen ik de bestelling deed op de website van bol.com werd aangegeven dat de levertijd 5 à 7 werkdagen zou zijn; de bevestigingsmail repte zelfs van 10 werkdagen. Groot was mijn genoegen toen ik een dag later […] het emailtje kreeg dat mijn pakje onderweg was en de volgende werkdag zou worden bezorgd.
Hoewel de pagina op TNT Track ‘n Trace duidelijk maakte dat mijn pakje in de Postbus zou liggen, bleek dit in het echt niet zo te zijn. De baliemedewerker op het Postkantoortje gaf aan dat ik maar telefonisch moest informeren. Aldus gedaan gaf de telefoniste mij de boodschap dat TNT eigenlijk ook niet wist waar mijn pakje kon uithangen, en dat ik er maar het beste rekening mee kon houden dat ik bij bol.com moest aankloppen voor een nieuwe levering.

Ondertussen stond op de Track ‘n Trace-pagina nog steeds dat mijn bestelling in de afleverroute zat….. en prompt een dag later werd bezorgd.
Vreemd verhaal dus!
Zie onderstaand de pagina van Track ‘n Trace

Tagged: Tags  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.