Aanbeveling?

Op de ‘visitekaartjesverzamelwebsite’ linked-in kun je je waardering voor personen uitspreken door het schrijven van een aanbeveling.
Het valt me op dat over het algemeen het principe ‘You scratch my back and I scratch yours‘ geldt en dat deze aanbeveling in setjes van 2 plaatsvindt (persoon A schrijft een aanbeveling voor persoon B en omgekeerd). Vermakelijk om te zien en je zou bijna denken dat het afgesproken werk is.

Onlangs viel mij ook een aanbeveling ten deel, maar ik haast mij om daaraan toe te voegen dat dit eenrichtingsverkeer was.


(ik heb ‘m toch maar niet geaccepteerd…)

Tagged: Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.