Beweging 3.0

Een aantal grote zorgaanbieders in Amersfoort heeft zich verenigd tot Beweging 3.0.
De start van deze samensmelting is groots gevierd en de naam wordt druk gecommuniceerd. Er valt zeer regelmatig een full-colour blaadje op de mat met breedlachende managers, en er rijden stadsbussen rond met in grote letters de nieuwe naam erop.
Ik vind het voor de grootste groep cliënten een nogal wrange naam. Dit betreft bewoners van de verzorgings- en verpleegtehuizen. Deze mensen kunnen geen kant op; aan het bed gebonden door ziekte en/of ouderdom en het gebrek aan voldoende personeel. Smaakloos gekozen, nietszeggend en geld verspild wat mij betreft.

Tagged: Tags  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.