Piekeren, piekerde, ik heb gepiekerd?

piekerenIk heb er een tijdje mee rondgelopen, paar dagen lopen dimdammen, er een nachtje voor wakkergelegen en lang over lopen peinzen.
Zou ik soms een piekeraar zijn? Nou, uhm, misschien wel, een beetje dan, of toch? Nee!
Nadat ik de recensie in de Volkskrant las besloot ik meteen op pad te gaan om het boekje PIEKEREN: een stapsgewijze methode om je gepieker te verminderen (geschreven door Prof. dr. A.J.F.M. Kerkhof, BOOM uitgeverij €19,95 -ISBN 9 789085 064695 Met audio-cd om positief te piekeren) aan te schaffen. Op de weg naar de winkel was ik weer niet zo zeker of het voor mij ook geschikt zou zijn (maar ik zette door).
Na een eerste lezing vermoed ik dat een echte hardcore-piekeraar er meer aan heeft dan een gelegenheids-wakkerligger dan ik (gelukkig voor mij zal ik maar denken). En of ik nu geld heb verkwist door het boekje te kopen…

Tagged: Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.