Oracle PL/SQL Best Practices, tweede editie

Oracle PL/SQL Best Practices,2nd EditionIk dacht dat ik het vak van PL/SQL-programma’s schrijven nu toch wel aardig onder de knie had, maar het blijkt toch dat je nooit te oud bent om te leren.Steven Feuerstein
Vorige week kreeg ik eindelijk de tweede uitgave van Steven Feuerstein’s boek met Best Practices thuisbezorgd (ik schreef eerder over hem) en ben meteen begonnen te lezen. Het boek(je, slechts 270 pagina’s en dat is voor Mister PL/SQL toch wel erg weinig, hij schrijft dat het voor hem een persoonlijke triomf is geworden om het zo kort te houden…) leest als een roman. Hij beschrijft de lotgevallen van een PL/SQL-team dat voor het bedrijf My Flimsy Excuse Inc. software schrijft waarbij het nodige misgaat. Het boekje bárst werkelijk van de goede tips en waar nodig wordt verwezen naar (ook gratis) software (zoals de Quest CodeGen Utility en de Quest Error Manager), die het schrijven van betere programma’s ondersteunt. Ik ga er zeker mee aan de gang!
Dit boek is een echte aanrader voor iedere Pl?SQl-ontwikkelaar en zijn/haar projectleider! En nee, je bent nooit te oud om te leren, het kan altijd beter!

Tagged: Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.