Komkommertijd?

courgetteSinds ik op mezelf woon ben ik geabonneerd op de Volkskrant, en die bevalt me prima.
Waar ik steeds meer moeite mee krijg is de dikte (of liever gezegd: de afwezigheid van dikte) van de krant gedurende de periode dat Amsterdam met vakantie is; blijkbaar is onze hoofdstad de navel van de wereld en past ieder land en schurkenregime zich aan de vakantie van de Amsterdammers aan want opeens lijkt het een stuk rustiger in de wereld en dat scheelt in het aantal artikeltjes.
De zaterdagkrant heeft opeens het formaat van een maandagse Telegraaf maar de prijs blijft hetzelfde.
Men noemt dat komkommertijd, maar dat is niet waar: het is courgettetijd (ze zijn familie, dat scheelt); onze tuin heeft een geweldige opbrengst! (en nu er nog iets mee koken, wie heeft er nog een lekker recept?).

Tagged: Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.