Geen groentesoep meer!

elite minigoudvisOmdat dochterlief allergisch is voor alle huisdieren met haren en veren, staat er in onze huiskamer al jaren een aquarium met guppy’s en goudvissen, (eigenlijk 1 goudvis, de andere is naar de eeuwige jachtvelden lees: door de wc gespoeld).
Erg leuk zo’n bak met levend spul, maar eens per maand moet ‘ie toch onder de kraan om alle algen en vissenpoep weg te spoelen, de meur is niet te harden en de vissen zijn dan nauwelijks meer te onderscheiden temidden van de groentesoep. En een leuk klusje is het niet.
Ik had al eens nagedacht om een aquariumpomp in te zetten maar die krengen zijn zo duur dat ik dat idee maar snel liet varen.
Tot ik afgelopen zaterdag in de dierenwinkel tegen deze aanliep; de Elite mini A-130; een filtertje van nog geen 9 euro en wérken dat dit ding doet! We kunnen weer vissen zien en de lucht is weer om te harden!

Tagged: Tags  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.