Eerste blog in het nieuwe jaar

Effective Oracle by DesignVoor alle lezers: ik wens jullie een goed 2007 toe en dat er van terecht mag komen wat jullie er van verwachten!
In de afgelopen dagen heb ik het boek Effective Oracle by Design van Tom Kyte doorgelezen; toch aardige lectuur voor onder de Kerstboom en ik moet zeggen dat het, net zoals de stukken die hij schrijft in Oracle Magazine en op zijn website AskTom, erg verhelderend is, er worden een hoop heilige huisjes omvergehaald en ingeslepen gewoonten aan de kaak gesteld. Je krijgt ondertussen een aardig lesje tunen te leren!

Ik ben nu ook twee dagen bezig bij mijn nieuwe werkgever, er is nog niet veel concreet werk daarom ben ik mij aan het inlezen in Oracle Spatial, en bezig met het boek Oracle Database 10g – OCP Examination All-in-One Exam Guide, er is behoefte aan meer Oracle gecertificeerden!
Bovenal is het erg leuk om bij een nieuwe organisatie te beginnen en nieuwe collega’s te leren kennen!

Tagged: Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.